Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό φωτογραφία σε Facebook και Instagram διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου (ZAGORIN).
Ο διαγωνισμός του ZAGORIN έχει στόχο την άμεση επαφή με τους καταναλωτές των επώνυμων μήλων ZAGORIN, χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι τρεις πρώτοι που θα διακριθούν θα κερδίσουν πλούσια δώρα.
Η αξιολόγηση θα γίνει από αρμόδια επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς στη φωτογραφία.

Κοινωνικό μήνυμα πίσω από το διαγωνισμό

Το βασικότερο δώρο όμως που κάνει ξεχωριστό το διαγωνισμό θα δοθεί σε έναν κοινωνικό φορέα.
Η διαγωνιζόμενη ή ο διαγωνιζόμενος που η φωτογραφία του θα καταταχθεί ως η καλύτερη όλων, θα έχει το δικαίωμα επιλογής του κοινωνικού φορέα, ανάλογα με τη περιοχή διαμονής του.
O Συνεταιρισμός θα προσφέρει στον κοινωνικό φορέα που θα του υποδείξει ο νικητής, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Κατά προτίμηση του Διοργανωτή, ο φορέας θα πρέπει να δραστηριοποιείται σε παροχή υπηρεσιών φροντίδας και προστασίας ανηλίκων.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς “Facebook” ή ” Ιnstagram” φωτογραφία τους στην οποία θα εμφανίζουν τουλάχιστον ένα μήλο ZAGORIN.
Στο φόντο της φωτογραφίας θα πρέπει να φαίνεται ευδιάκριτα ένας χώρος δημόσιας πρόσβασης στη περιοχή τους όπως μνημεία, πάρκα, πλατείες, καταστήματα εστίασης, κλπ, αναφέροντας και τους όρους (hastag) #FotoCompetitionZagorin #zagorinapple, κάνοντας παράλληλα “κοινοποίηση παρουσίας” τους.
Έπειτα θα πρέπει να στείλουν τη φωτογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ΖagorinCompetitions@gmail.com.

Ως θέμα θα μπαίνει το : Διαγωνισμός Δεκ19 – Επώνυμο – Περιοχή.
Στο περιεχόμενο του “e-mail” θα αναφέρουν επίσης ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης, πλήρη διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Η διάρκεια του διαγωνισμού έχει οριστεί από 11 – 25 Δεκεμβρίου 2019.