Μετρώντας αντίστροφα τις μέρες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, η Zeus International σας προτείνει να νιώσετε το πνεύμα των ημερών με urban χριστουγεννιάτικες αποδράσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Τρία εμβληματικά ξενοδοχεία σε τρεις προορισμούς ετοιμάζουν εντυπωσιακά ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, εξαιρετικά μενού και εορταστικά πακέτα διαμονής για όλους με πολλές εκπλήξεις.

Στην ολοστόλιστη Αθήνα το Wyndham Grand Athens στην Πλατεία Καραϊσκάκη, είναι το τέλειο ορμητήριο για λαμπερά Χριστούγεννα.

Για γιορτές….αλλιώς, το παραθαλάσσιο Dolce Attica Riviera, στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα, 45’ μόλις από την πρωτεύουσα, είναι η ιδανική μίνι απόδραση ενώ στη συναρπαστική Θεσσαλονίκη ανακαλύψτε ένα καλλιτεχνικό touch στο art hotel Lazart.

Κλείστε από τώρα τη διαμονή σας και χαλαρώστε στα Aegeo Spas των ξενοδοχείων με 30% έκπτωση, επωφεληθείτε σημαντικών προσφορών σε θέατρα και shopping malls και χαρείτε με τις εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.

Αυτές και άλλες πολλές δωρεάν υπηρεσίες μαζί με το άψογο service των ξενοδοχείων της Zeus International,εγγυώνται ονειρικά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά.