Η Wrapsody, το νέο premium agency επικοινωνίας & marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και προορισμούς, βραβεύτηκε στα Greek Hospitality Awards 2023 με το Gold Award στην κατηγορία Best Branding Strategy και με το Silver Award στην κατηγορία Best Hotel Marketing & Social Media Provider.

Το χρυσό βραβείο αφορά στο σχεδιασμό concept, storytelling, εταιρικής ταυτότητας αλλά και παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου για το νέο 5* ‘Minois Hotel’ στην Πάρο και μέλος των Small Luxury Hotels of the World (SLH).

Πρόκειται για το 2ο χρυσό βραβείο που λαμβάνει η Wrapsody μετά την περσινή επιτυχία της στην ίδια κατηγορία, μέσα σε μόλις 2 χρόνια από τη σύστασή της. Μια διάκριση που ενισχύει σημαντικά τη θέση της Wrapsody ως ένα από τα πλέον δημιουργικά agencies στον τομέα του σχεδιασμού στρατηγικής branding για πολυτελή boutique & resort ξενοδοχεία.

Οι διακρίσεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ για την φρέσκια και δημιουργική ομάδα της Wrapsody, αφού για πρώτη φορά ήταν υποψήφια και στην κατηγορία Best Hotel Marketing & Social Media Provider, όπου κατέκτησε το Silver Award με το project που υλοποίησε για το 5* ‘Nautilux Hotel’ στο Ρέθυμνο, του ομίλου Mage Hotels & Resorts.

Ένα βραβείο εξίσου σημαντικό, αφού η Wrapsody παρέχει ένα απολύτως ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών, που φτάνει έως τον σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικής για την επιτυχημένη παρουσία ενός ξενοδοχειακού brand στα social media.

Η λαμπερή βραδιά της απονομής των Greek Hospitality Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, όπου πλήθος επιχειρηματιών και στελεχών της τουριστικής αγοράς, έδωσαν το παρόν σε μια πραγματική γιορτή του ελληνικού τουρισμού.

Αμέσως μετά, η Έφη Μοσκόφογλου, Co Founder της Wrapsody, δήλωσε σχετικά:

“Η χαρά όλων μας είναι πολύ μεγάλη! Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη της καταπληκτικής ομάδας μας, αλλά και τους πολύτιμους συνεργάτες μας, γιατί χωρίς όλους αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό! Σήμερα επιβραβεύτηκε ουσιαστικά η δημιουργικότητα, η αφοσίωση και η συστηματική δουλειά μιας ομάδας που έχει καταφέρει να συνδυάσει την μακρά ξενοδοχειακή εμπειρία των δημιουργών της με την ορμή, τον ενθουσιασμό και τη φρέσκια ματιά των νέων ανθρώπων που εντάσσονται στο δυναμικό μας! Μιας ομάδας που σφύζει από ιδέες, οι οποίες ζωντανεύουν μέσα από ιδιαίτερες ιστορίες που διαμορφώνουν με τη σειρά τους τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των ξενοδοχείων που μας εμπιστεύονται και μας τιμούν με τη συνεργασία τους!

Η κατασκευαστική και διακοσμητική αρτιότητα των συγκροτημάτων δεν αρκεί για να έρθει το αποτέλεσμα που επιδιώκουν οι ξενοδόχοι – επιχειρηματίες σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας και εσόδου. Ο κεντρικός άξονας όλων των ενεργειών εξωστρέφειας, πρέπει να στρέφεται γύρω από μια επιδραστική ιστορία που διεγείρει συναισθήματα και δίνει στο κατάλυμα έναν πραγματικό λόγο ύπαρξης που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα! Η έμπνευση και η φαντασία μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε, μας δίνουν όλα τα εφόδια για μια πορεία που σίγουρα θα αφήσει θετικό αποτύπωμα και παράλληλα θα δώσει ένα συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα ξενοδοχεία που επιλέγουν να συνεργαστούν με την Wrapsody!”