Σύνταξη: tourismtoday.gr

Είναι γνωστό σε όλους ότι το ξενοδοχείο Burj Al Arab Jumeirah είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που έχει βάλει το Ντουμπάι στον παγκόσμιο χάρτη.

Το ξενοδοχείο -του χαρτοφυλακίου ακινήτων του Jumeirah Group- σε σχήμα πανιού σχεδιάστηκε για να γίνει το σύμβολο του Ντουμπάι. Αντικατοπτρίζει το παρελθόν και το μέλλον του εμιράτου καθώς και την φιλοδοξία του να γίνει μια από τις πιο πολιτιστικές και δυναμικές πόλεις στον κόσμο.

Το Burj Al Arab Jumeirah έχει επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας τόσο στο Ντουμπάι όσο και σε όλο τον κόσμο και πλέον είναι παγκόσμιο σύμβολο της αραβικής πολυτέλειας.

Εκτός το ότι οι εσωτερικοί χώροι του είναι επιχρυσωμένοι με 24 καράτια υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες πολυτελείας που συντελούν στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας vip.

Το Burj Al Arab Jumeirah προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν έναν καπουτσίνο πασπαλισμένο με νιφάδες χρυσού 24 καρατίων (The Ultimate Gold Cappuccino) στο σαλόνι του Sahn Eddar στο αίθριο του ξενοδοχείου, από τις 08:00 έως τις 11:00.

Ο καφές παρασκευάζεται με 100% κόκκους Arabica και στη συνέχεια αναμειγνύεται με χρυσές νιφάδες 24 καρατίων. Σερβίρεται μαζί με Grand Cru Guanaja, ένα marshmallow σοκολάτας πασπαλισμένο επίσης με χρυσό.

Το Burj Al Arab Jumeirah προσφέρει τον δικό του στόλο Rolls-Royce που διατίθεται για τις μεταφορές των επισκεπτών από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή γύρω από το εμιράτο.
Οι επισκέπτες μπορούν να προσγειωθούν επίσης στο εμβληματικό ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου, που μοιάζει σαν να αιωρείται στα 212 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.