Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ανοίγει το Towne Place Suites by Marriott στο Γουίντσορ του Καναδά, ένα ξενοδοχείο με διαμερίσματα ή δωμάτια  “σαν στο σπίτι σου” στα πρότυπα των αναζητήσεων των ταξιδιωτών της Airbnb.

Πρόκειται για ένα νέο προϊόν, που απευθύνεται σε τουρίστες που επισκέπτονται μία περιοχή και επιθυμούν για την διαμονή τους κάτι περισσότερο από ένα παραδοσιακό δωμάτιο του ξενοδοχείου -όπως και οι ταξιδιώτες Airbnb.

Θα παρέχει στους πελάτες του τις ανέσεις που θα είχαν στο σπίτι τους -όπως γίνεται και στην Airbnb- και είναι ιδανικό για όσους αναζητούν κατάλυμα για παραπάνω από την συνηθισμένη διαμονή της μιας ή δύο διανυκτερεύσεων.

“Υπήρχε μεγάλη ανάγκη για ένα τέτοιου είδους ξενοδοχείο στην περιοχή. Πέρα από τους τουρίστες θα εξυπηρετεί και άλλου είδους επισκέπτες όπως στελέχη εταιρειών που έρχονται συχνά στην περιοχή και δεν θέλουν να διαμένουν στο κλασικό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου”, δήλωσε ο Gordon Orr, Διευθύνων Σύμβουλος του Τουρισμού Windsor Essex Pelee Island.

Το εννιά ορόφων ξενοδοχείο, μετά την ανακαίνιση του θα προσφέρει δωμάτια ή σουίτες – 128 συνολικά – που περιλαμβάνουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μαγειρικά σκεύη, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων, καθιστικό και τραπεζαρία.

Η νέα μονάδα της Marriott που θα απασχολεί περίπου 40 υπαλλήλους πλήρους και μερικής απασχόλησης, βρίσκεται σε τέλεια θέση απέναντι από το τερματικό σταθμό των λεωφορείων, σε κοντινή απόσταση από το θαλάσσιο πάρκο Adventure Bay, το συγκρότημα του Μουσείου Chimczuk καθώς και από τα πάρκα και τα μονοπάτια του ποταμού Ντιτρόιτ.

Το νέο ξενοδοχείο Marriott ανήκει στον όμιλο Sunray, ο οποίος εκμεταλλεύεται και άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή του Οντάριο.

“Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουμε κάνει ποτέ σε μια μικρή κοινότητα. Είμαστε πραγματικά αισιόδοξοι για την αγορά στο Γουίντσορ”, τονίζει ο Kenny Gibson, πρόεδρος του ομίλου Sunray, με έδρα το Τορόντο.