Σύνταξη: tourismtoday.gr

Θα αναζητηθούν ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» υπογράμμισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, στη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία.

Ζήτησε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρούνται και είπε ότι γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού από τροχαία και πυροσβεστική και από την Αττική Οδό.

«Πιστεύω ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες αυτή θα είναι η εισήγηση μου στον πρωθυπουργό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κατάσταση αυτή την ώρα υπογράμμισε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα εντοπίζεται στην Αττική Οδό. Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν στις συσκέψεις των προηγούμενων ημερών.

Όλες οι δυνάμεις είναι επί ποδός και επεμβαίνουν άμεσα όπου χρειάζεται. Η κατάσταση βελτιώνεται στην Αττική Οδό, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε λιγοστά προβλήματα τα ηλεκτροδότησης».

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης είπε πως θα υπάρχουν «αντίξοες συνθήκες μέχρι αύριο.
Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι ο παγετός τις βραδινές ώρες και νωρίς το πρωί».

Κάλεσε για ακόμα μια φορά τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και σημείωσε ότι ήδη το υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει οδηγίες για τηλεργασία αύριο στο Δημόσιο.