Τα ξενοδοχεία διαθέτουν πολλές από τις παροχές τους δωρεάν για τους επισκέπτες τους. Δεδομένου, όμως, ότι πολλές από αυτές δεν βρίσκονται σε όλα τα δωμάτια, οι πελάτες συχνά δεν συνειδητοποιούν καν ότι είναι διαθέσιμες.

Για το λόγο αυτό, εκπρόσωποι της Hilton Worldwide και της Starwood Hotels and Resorts δημιούργησαν μια λίστα με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θα πρέπει να ζητήσετε στο επόμενό σας ταξίδι.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές:

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ – ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ

Εάν έχετε ξεχάσει το φορτιστή του τηλεφώνου σας ή απλά δεν έχετε τον κατάλληλο αντάπτορα, επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Κάποια ξενοδοχεία παρέχουν μενού μαξιλαριών στους επισκέπτες τους προκειμένου οι ίδιοι να επιλέξουν ποιο από αυτά τους ταιριάζουν με βάση το επίπεδο σταθερότητας, το σχήμα, και την καταλληλότητα για όλες τις συνήθειες του ύπνου

ΣΙΔΕΡΟ ΜΑΛΛΙΩΝ

Σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν σεσουάρ για τους πελάτες τους, ωστόσο, υπάρχουν πολλά καταλύματα που παρέχουν ακόμη και σίδερο μαλλιών για τις κυρίες. Επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν για να μάθετε τι προϊόντα και «εργαλεία» διαθέτει το κατάλυμα για την περιποίηση των μαλλιών σας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Νοικιάστε ένα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητο δωρεάν. Πολλά ξενοδοχεία συνεργάζονται με μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, επιτρέποντας στους πελάτες τους να δανειστούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους ή για ορισμένες ώρες της ημέρας ένα όχημα μεταφοράς.

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑΣ

Ορισμένα ξενοδοχεία προνοούν για τους πελάτες που επιθυμούν να γυμναστούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους: Στρώματα γιόγκα, σπορ ρούχα, αλλά και όργανα γυμναστικής είναι κάποιες από τις παροχές που διαθέτουν πολλά ξενοδοχεία για τους καλεσμένους τους.

ΣΕΤ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Ένα σετ ραπτικής μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερός σας φίλος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία διαθέτουν τα κατάλληλα «εργαλεία» προκειμένου να μη χαθεί ούτε μία κλωστή από το ρούχο σας.

 ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΕΣ – ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

Βασικά προϊόντα περιποίησης, όπως οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα, νήμα αλλά και αφρός ξυρίσματος είναι διαθέσιμα σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία.

ΑΣΕΤΟΝ

Εάν χάσατε το ασετόν σας ή δεν προλάβατε να περιποιηθείτε τα νύχια σας πριν το ταξίδι, πολλά ξενοδοχεία παρέχουν υγρά μαντηλάκια  για να λύσουν το πρόβλημά σας.

ΦΩΤΑΚΙ ΝΥΚΤΟΣ

Πολλά ξενοδοχεία παρέχουν φωτάκια νυκτός, για όσους ταξιδεύουν με παιδιά ή απλά θέλουν περισσότερο φως στο δωμάτιό τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή : www.fortunegreece.com