Η Estrella Group (Estrella World Street Food & Surfer Maya) ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον καταξιωμένο Chef Ασημάκη Χανιώτη, βραβευμένο με αστέρι Michelin, γνωστό για την εξαιρετική του δουλειά στο Pied à Terre του Λονδίνου.

Αυτή η συναρπαστική συνεργασία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Estrella Group, με τη δημιουργία ενός καινοτόμου χειμερινού μενού για το Estrella World Street Food, το οποίο λειτουργεί 10 εστιατόρια σε Ελλάδα, Κύπρο και Πορτογαλία.

Η γαστρονομική τεχνογνωσία του Chef Χανιώτη αναδιαμορφώνει την αγαπημένη brunch κουλτούρα της Estrella, συνδυάζοντας διεθνείς επιρροές με κορυφαία υλικά. Το νέο μενού περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα, όπως:

The Aegean Samurai Omelette

ομελέτα με σπανάκι και φέτα / φρεσκα μυρωδικά / σάλτσα φυστικιού

The Golden Brunch Cube

Κρουασάν σε σχήμα κύβου με αυγά ποσέ (ελεύθερας βοσκής )με καπνιστό ζαμπόν και σάλτσα hollandaise με τρούφα

Ribeye breakfast σάντουιτς με προζυμένιο ψωμιο / ribeye μοσχαρίσιο (ελευθερίας βοσκής ) τηγανητο αυγό ,koffiracha (πικάντικη σάλτσα με γεύση καφέ / πίκλα κόκκινο κρεμμύδι / κόλιανδρος

Crunchy Chicken Waffle Bliss

Τηγανητό κοτόπουλο πανάρισμενο με corn flakes ,χειροποίητη sweet chilly sauce ,φασόλια σόγιας , τυρί cheddar και ρόκα πάνω σε φρεσκοψημένη βάφλα

Purple Paradise

French toast με ube (μωβ κρέμα γλυκοπατάτας)κρέμα ζαχαροπλαστικής / καρύδα τριμμένη / παγωτό φυστίκι

Το μενού θα παρουσιαστεί στις 17 Δεκεμβρίου στο flagship εστιατόριο της Estrella στη Θεσσαλονίκη και θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλα τα καταστήματα Estrella.

Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της Estrella στη δημιουργικότητα, την ποιότητα και την ανατρεπτική προσέγγιση των σύγχρονων brunch εμπειριών. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε πιάτα που συνδυάζουν παράδοση, καινοτομία και τεχνογνωσία επιπέδου Michelin!