Ο γερμανικός όμιλος FTI αύξησε τα κέρδη του για φέτος ενώ παράλληλα επεκτείνει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα για το 2017 σε πολλούς προορισμούς.
Η εταιρεία με έδρα το Μόναχο, η οποία αποτελεί το τέταρτο μεγαλύτερο γερμανικό γραφείο ταξιδίων, αύξησε τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών του κατά 5% σε € 2.750 δις. το έτος που έληξε τον Οκτώβριο 2016. Το συγκεκριμένο ποσό δεν καλύπτει μόνο την έδρα της εταιρείας αυτό, όλα και όλα τα θυγατρικά ταξιδιωτικά της πρακτορεία στη Γερμανία και στο εξωτερικό.
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί μικρής ή μεγάλης απόστασης για το φετινό καλοκαίρι ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μαρόκο, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα, μαζί με τη Γερμανία και την Κροατία.

Για το καλοκαίρι του 2017, το FTI θα διατηρήσει τις τιμές του ως επί το πλείστον σταθερές, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων για πρόωρες κρατήσεις.

Επιπλέον ο FTI, παραμένει πιστός στην Αίγυπτο, όπου είναι ο μεγαλύτερος γερμανικός ταξιδιωτικός πράκτορας θα διπλασιάσει τις πτήσεις του συγκριτικά με αυτό το καλοκαίρι, παρέχοντας 80 εβδομαδιαία δρομολόγια. Παράλληλα, θα ξεκινήσει μια σειρά προσφορών για την Τουρκία το επόμενο καλοκαίρι, με διπλάσιες πτήσεις, οκτώ επιπλέον ξενοδοχεία πέντε αστέρων και 21 περισσότερα ξενοδοχεία στο διαφημιστικό του φυλλάδιο.

Μετά από μια διψήφια αύξηση στην Ισπανία αυτό το καλοκαίρι, ο ταξιδιωτικός πράκτορας θα προσφέρει κατά 20% μεγαλύτερη διαμονή το επόμενο καλοκαίρι προσθέτοντας 75 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του.

Ταυτόχρονα, η δυναμικότητά του στη Βουλγαρία και την Κύπρο θα αυξηθεί με περισσότερες πτήσεις και ξενοδοχεία. Ακόμα θα εμπλουτιστεί το πρόγραμμά του στο Μαρόκο με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αγκαντίρ, πέντε περισσότερες από ό, τι το καλοκαίρι, και 16 περισσότερα ξενοδοχεία.

Τέλος, η εταιρεία θα επεκτείνει τη σειρά προϊόντων Vitality, στοχεύοντας σε καταναλωτές που έχουν ως στόχο την αειφορία, προσθέτοντας ακόμα 46 ακίνητα και φθάνοντας συνολικά τα 52 ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, της Κύπρου, του Μαρόκου και για πρώτη φορά της Τουρκίας.