Ο όμιλος Lufthansa εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα συνεργατών NDC (New Distribution Capability) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) το οποίο προσφέρει άμεση πληροφόρηση και πρόσβαση στα εργαλεία NDC API της Lufthansa Group Airlines σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Μέσα από το πρόγραμμα, τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι εταιρικοί πελάτες και οι πάροχοι τεχνολογιών ταξιδιού στα ΗΑΕ θα μπορούν να ενημερώνονται με τις διάφορες διασυνδέσεις άμεσων πωλήσεων της ομάδας αερομεταφορών σε μια νέα ιστοσελίδα.

Μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, η Austrian Airlines, η Lufthansa και η SWISS επεκτείνουν την “NDC Smart Offer” για πράκτορες σε πτήσεις από το Ντουμπάι προς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Η προσφορά ξεκινάει από 27 δολάρια για την economy class και μέχρι 136 δολάρια για την business class και θα διατίθεται αποκλειστικά στα κανάλια διανομής με βάση το NDC.

Το NDC είναι ένα πρόγραμμα που υποστηρίζεται από τη βιομηχανία ταξιδιών, το οποίο ξεκίνησε από την Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (ΙΑΤΑ) και ενισχύει την ικανότητα επικοινωνίας μεταξύ αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο όμιλος Lufthansa πέτυχε το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης της IATA NDC το 2017 και εξακολουθεί να επενδύει περαιτέρω σε λύσεις NDC.