Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa (Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings) προσφέρουν περίπου 80.000 επιπλέον θέσεις σε 440 επιπλέον πτήσεις για την ερχόμενη εορταστική περίοδο και την Πρωτοχρονιά.

Οι αεροπορικές εταιρείες ανταποκρίνονται τώρα στην εβδομαδιαία αύξηση της ζήτησης για πτήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών, επαναλαμβάνοντας προορισμούς και αυξάνοντας τη συχνότητα των υπαρχουσών συνδέσεων ή αναπτύσσοντας μεγαλύτερα αεροσκάφη.

Μόνο από τους κόμβους της στο Μόναχο και τη Φρανκφούρτη, η Lufthansa προσφέρει περισσότερες από 120 επιπλέον πτήσεις χωρητικότητας 25.000 θέσεων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στις ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη και οι προορισμοί στην πολιτεία της Φλόριντα γίνονται ιδιαίτερα συχνά κρατήσεις. Στην Ευρώπη, οι προορισμοί στην ηπειρωτική Ισπανία και τα Κανάρια Νησιά, την Πορτογαλία και άλλους ηλιόλουστους προορισμούς στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς και στη Σκανδιναβία, έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση.

Εκτός από αυτούς τους προορισμούς, τα χιονοδρομικά θέρετρα στη Λαπωνία (βόρεια Φινλανδία) επανέρχονται στο πρόγραμμα πτήσεων. Έτσι, φτάνει κανείς στην περίοδο των διακοπών και της Πρωτοχρονιάς από τη Φρανκφούρτη Ivalo και το Kuusamo καθώς και από το Μόναχο Kittilä στη Λαπωνία και το Tromsö στη Νορβηγία.

Όλες οι πτήσεις είναι άμεσα διαθέσιμες. Κατά τον προγραμματισμό, οι ταξιδιώτες με αεροπλάνο θα πρέπει να εξετάζουν σε κάθε περίπτωση τους κατάλληλους ισχύοντες κανονισμούς εισόδου και καραντίνας.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν πληροφορίες στη διεύθυνση www.auswaertiges-amt.de.