Όσο και εάν το ξενοδοχείο αυτό διέγειρε την φαντασία μου είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι είναι ένα οινοποιείο με διάρκεια ζωής 100 χρόνων που έγινε  boutique ξενοδοχείο, το οποίο ενσωμάτωσε και σεβάστηκε την ιστορία όλων των υποδομών του τοπικού περιβάλλοντος αφήνοντάς τους επισκέπτες γεμάτους με εικόνες από το παρελθόν προς το μέλλον.

Βρισκόμενοι μπροστά στο ξενοδοχείο “Dexamenes” συναντάμε τον χώρο υποδοχής με υλικά και design από τις παλιές υποδομές που μας πάνε πίσω στην περίοδο του Μεσοπολέμου.

Ακολουθούν τα 40 δωμάτια τα οποία είναι προϊόν της ανάπλασης των αντίστοιχων δεξαμενών όπου και φυλασσόταν το κρασί. Aυτός ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδίου και παράδοσης κατάταξε το ξενοδοχείο στα διεθνή brand με το εμπορικό σήμα Design Hotels.

Πέραν όλων των άλλων ξεχωρίσαμε

  • Την ψηλή ποιότητα του προσωπικού
  • Την ποιότητα της μετάπλασης των πρώην δύο σιλό ζύμωσης του κρασιού όπου σήμερα γίνονται καλλιτεχνικά events με έναν ιδιαίτερα αισθητικό φωτισμό
  • Την παραλία της Κουρούτας για μπάνιο με ιδιαίτερη πανοραμική θέα προς αυτήν από το μπαρ του ξενοδοχείου. Εφόσον κάνετε μπάνιο θα σας προσφερθεί extra service στις ξαπλώστρες για οτιδήποτε ζητήσετε από ποτό η πρόχειρο φαγητό
  • Την ολοκληρωμένη φιλοσοφία κουζίνας με βάση την μεσογειακή μαγειρική πλαισιωμένες και με κάποιες διαφορετικές γευστικές επιλογές. Όλα τα προηγούμενα συνοδεύονται με μια ιδιαίτερα πλούσια λίστα κρασιών.
  • Μια πλήρη μονάδα wellness που διαθέτει για εσάς πάνω απο τριάντα επιλογές χαλάρωσης και ευεξίας.

Τελειώνοντας το μόνο που έχουμε να πούμε είναι η θετική αξιολόγηση για ολόκληρη την ξενοδοχειακή μονάδα, τις υποδομές και το προσωπικό της.