Hilton και Al Habtoor, ένας από τους κορυφαίους ομίλους επιχειρήσεων φιλοξενίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συμφωνία franchise για τα τρία ξενοδοχεία της Al Habtoor στο Ντουμπάι.

Πρόκειται για τα ακίνητα Habtoor Palace LXR Hotels & Resorts, V Hotel από την συλλογή Curio της Hilton και το Hilton Dubai Al Habtoor City.

“Η προσθήκη αυτών των τριών ακινήτων είναι εξαιρετική είδηση ​​για την Hilton και ενισχύει την στρατηγική συνεργασία της με τον όμιλο Al Habtoor, δήλωσε ο Ian R Carter, πρόεδρος της Global Development, Architecture, Design & Construction, Hilton.

Το χαρτοφυλάκιό μας θα έχει τώρα περισσότερα από 5.000 δωμάτια -μέχρι το τέλος του έτους- στο Ντουμπάι, έναν προορισμό που κατατάσσεται δίπλα σε παγκόσμιες δυνάμεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Νέα Υόρκη όσον αφορά τους ετήσιους αριθμούς επισκεπτών”.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας έρχεται μετά από πρόσφατη δήλωση ότι ο Όμιλος Al Habtoor σχεδιάζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης Habtoor Hospitality.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με το Hilton σε τρία επιπλέον ιδιόκτητα ξενοδοχεία στην καρδιά του Ντουμπάι, δήλωσε ο Mohammed Al Habtoor, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Al Habtoor.

Πρόκειται για μια μετάβαση ρεκόρ σε ένα νέο χαρτοφυλάκιο σημάτων, μια απόδειξη της ισχυρής σχέσης και της εμπιστοσύνης μεταξύ του Al Habtoor Group και του Hilton. “