Το παγκόσμιο πολυτελές ταξιδιωτικό δίκτυο Virtuoso θα καλωσορίσει τους ηγέτες της βιομηχανίας στη Βιέννη για το Συμπόσιο του το 2020, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Μαρτίου.

Η εκδήλωση επιστρέφει στην αυστριακή πόλη -από όπου και ξεκίνησε- για τον εορτασμό των 20 χρόνων του δικτύου Virtuoso και όπως επισημαίνουν οι υπέυθυνοι του δικτύου “η Βιέννη είναι μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο και είναι ιδανική για τους απαιτητικούς πελάτες της Virtuoso”.
Η Βιέννη θα είναι μια από τις ελάχιστες πόλεις μαζί με το Χονγκ Κονγκ και το Κέιπ Τάουν για να φιλοξενήσουν το γεγονός δύο φορές.

“Η Αυστρία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Virtuoso και δεν υπάρχει τίποτα πιο κατάλληλο για να σηματοδοτήσει την 20ή επέτειο της μάρκας μας από εκεί που ξεκίνησε, την Βιέννη”, δήλωσε ο Matthew D. Upchurch, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Virtuoso.

Το Συμπόσιο Virtuoso 2020 συγκεντρώνει τους ηγέτες του κλάδου που θα πάρουν αποφάσεις για την δικτύωση και τις εμπειρίες στο ταξίδι και θα συζητήσουν για τις τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της βιομηχανίας.