Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για επανεκκίνηση των δρομολογίων της στα τέλη Νοεμβρίου, η P&O Cruises ανακοινώνει ότι ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες προς Καραϊβική έως τα τέλη Ιανουαρίου 2021 και όλες οι κρουαζιέρες, από και προς το Σαουθάμπτον, έως τον Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους.

Τα δρομολόγια του 2021 στην ανατολική Μεσόγειο περιλαμβάνουν Πειραιά, Γύθιο, Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά, Ηράκλειο και Ρόδο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου της P&O Cruises, Paul Ludlow, “Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς εν εξελίξει, κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο, δυστυχώς είναι απαραίτητο να ακυρωθούν αυτά τα δρομολόγια. Αυτές οι περαιτέρω ακυρώσεις ποικίλλουν ανάλογα με το πλοίο, καθώς και την πολυπλοκότητα και τη διάρκεια των δρομολογίων, τις οδηγίες σχετικά με τα λιμάνια σε κάθε προορισμό και την τρέχουσα διαθεσιμότητα σε πτήσεις/κρουαζιέρες. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τη συνολική κατάσταση και σίγουρα θα επαναφέρουμε τις κρουαζιέρες σε περίπτωση που προκύψει η ευκαιρία και είναι εφικτό να το πράξουμε”.

Φωτογραφία από το εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου της P&O Cruises, Arcadia

Όλοι οι επισκέπτες με κρατήσεις σε ακυρωμένη κρουαζιέρα θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν αυτόματα μια βελτιωμένη πίστωση (125%) για μελλοντική κρουαζιέρα ή εναλλακτικά επιστροφή χρημάτων 100%, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ιστοσελιδα της εταιρείας.