Δύο νέες ιστοσελίδες λανσάρει ο πάροχος ταξιδιωτικής ασφάλισης Allianz Partners USA.

Στόχος τους είναι παρέχουν στους συνεργάτες ταξιδιωτικών πρακτορείων και ηλεκτρονικού εμπορίου πληροφορίες σημαντικές για την επιτυχημένη πώληση ταξιδιωτικής ασφάλισης στους πελάτες τους.

Οι ιστότοποι εμφανίζονται με το banner “Proven Meets Pioneering”. Παρουσιάζουν πώς τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και η τεχνολογία της Allianz μπορούν να οδηγήσουν στην ικανοποίηση των πελατών της Allianz Partners.

Ο ιστότοπος για συνεργάτες ταξιδιωτικών πρακτορείων βρίσκεται στη διεύθυνση joinallianzpartners.com. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα εργαλεία πώλησης της Allianz, όπως το AgentMax, καθώς και μια εργαλειοθήκη που περιλαμβάνει πληροφορίες για νέες βελτιώσεις κάλυψης επιδημιών σε πολλά προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Allianz.

Ο ιστότοπος για συνεργάτες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων εισιτηρίων εκδηλώσεων, είναι το allianzadvantage.com.

Διαθέτει πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα βελτιστοποίησης test-and-learn της εταιρείας, τεχνογνωσία σε πωλήσεις πολλαπλών καναλιών, αποδοχή εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής και προσφορά μηχανικής εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο.