Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη Δημόσια Υπηρεσία στις Μπαχάμες υπέγραψε η Emirates. Στόχος του είναι η διερεύνηση κοινών πρωτοβουλιών για την προώθηση του τουρισμού στο νησιωτικό έθνος.

Οι Μπαχάμες είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς στην Καραϊβική. Προσφέρουν έναν πλούσιο συνδυασμό ψυχαγωγικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες.

Η Emirates θα αναπτύξει πρωτοβουλίες για την προώθηση του νησιού ως τουριστικού προορισμού σε πελάτες σε όλο το παγκόσμιο δίκτυό της.

Επίσης θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη βελτιωμένης συνδεσιμότητας με το Διεθνές Αεροδρόμιο Nassau Lynden Pindling (NAS) από αμερικανικές πύλες μέσω των συνεργατών κοινής χρήσης κωδικών και διασύνδεσης.

Μέσω της Emirates Holidays, η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στους πελάτες μια σειρά ταξιδιωτικών πακέτων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ξενοδοχεία και πτήσεις προς τις Μπαχάμες.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να συνδεθούν στο αεροδρόμιο Nassau σε πτήσεις κοινής χρήσης κωδικών με την JetBlue από τέσσερα μεγάλα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Αυτά συμπεριλαμβάνουν το αεροδρόμιο της Βοστώνης (BOS), του Newark (EWR), της Νέας Υόρκης (JFK) και του Ορλάντο (MCO).