Η Amadeus συνεργάζεται με τη Microsoft με κοινό στόχο τον επαναπροσδιορισμό των εταιρικών ταξιδιών.

Συγκεκριμένα, το Cytric Travel & Expense, το διαδικτυακό εργαλείο κρατήσεων και διαχείρισης εξόδων της Amadeus, είναι πλέον ενσωματωμένο στο Microsoft 365 – παρουσιάζοντας το Cytric Easy.

Οι χρήστες μπορούν να σχεδιάζουν ταξίδια και να μοιράζονται τις ταξιδιωτικές λεπτομέρειες με τους συναδέλφους τους χωρίς να εγκαταλείπουν ποτέ τις καθημερινές τους εφαρμογές όπως το Microsoft Outlook ή το Microsoft Teams.

Η κράτηση επαγγελματικών ταξιδιών θα είναι πιο γρήγορη και ευκολότερη από ποτέ:

  • Μία εφαρμογή: Παρέχει αναζήτηση, σύγκριση ή κράτηση ξενοδοχείου, πτήσης ή ενοικίασης αυτοκινήτου – χωρίς ποτέ να φύγετε από το Microsoft Teams
  • Εύκολη κοινή χρήση: Το μόνο εργαλείο ταξιδιών και εξόδων που είναι ενσωματωμένο στο Teams με δυνατότητα κοινής χρήσης πληροφοριών ταξιδιού. Μπορείτε να μοιραστείτε τις συνομιλίες της ομάδας για να κλείσετε το ίδιο ταξίδι με τους συναδέλφους σας.
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Ελαχιστοποιείται ο χρόνος που αφιερώνεται στη συζήτηση για ταξίδια με συναδέλφους.
  • Συνεργασία: Μπορείτε να μοιραστείτε στοιχεία ταξιδιού με συναδέλφους και να απολαύσετε τη σύνδεση και τη συνεργασία στο ταξίδι.

Σύντομα, οι προσκλήσεις ημερολογίου του Outlook θα συμπληρώσουν σχετικά δεδομένα πριν από την έναρξη της διαδικασίας αναζήτησης, όπως η προτιμώμενη τοποθεσία αναχώρησης, ο προορισμός με βάση την τοποθεσία συνάντησης και τις ημερομηνίες.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης πτήσεων θα εμφανίζουν προτεινόμενες επιλογές με βάση την άνεση της πτήσης, την τιμή και τις προτιμήσεις των χρηστών (για παράδειγμα, αεροδρόμια που πρέπει να αποφύγετε).

Παράλληλα, θα επισημαίνονται οι πιο σύντομες, φθηνότερες και πιο πράσινες επιλογές.

Η φιλοδοξία της συνεργασίας μεταξύ της Amadeus και της Microsoft είναι να επανασχεδιαστεί το ταξίδι.