Συμφωνία για την κυκλοφορία του προϊόντος «Miles on the Go» στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, υπέγραψαν η Abu Dhabi Airports και το Etihad Guests.

Τα μέλη του Etihad Guest μπορούν τώρα να κερδίζουν και να ξοδεύουν μίλια Etihad Guest όταν ψωνίζουν σε συμμετέχοντες εμπόρους που βρίσκονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι.

Αυτό θα γίνεται κατεβάζοντας την εφαρμογή Etihad Guest και συνδέοντας έως και πέντε κάρτες Visa στα προφίλ τους. Τα μέλη μπορούν να ξοδέψουν τα μίλια τους και να λάβουν επιστροφή μετρητών στις κάρτες τους.

Μπορούν να κερδίσουν 1 Μίλι Etihad Guest και 1 Μίλι Etihad Guest Tier για κάθε AED 3 που ξοδεύετε σε οποιοδήποτε από τα 119 συμμετέχοντα καταστήματα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται lounge, πολυτελών καταστημάτων λιανικής, εστιατόρια και καταστήματα αφορολογήτων ειδών από περισσότερες από 35 επωνυμίες.

Η επιτυχημένη και πρώτη στο είδος της τεχνολογία «Miles on the Go» κυκλοφόρησε το 2020.

Έκτοτε έχει κερδίσει πολλά βραβεία καινοτομίας και βιομηχανίας. Συμπληρώνοντας τους υπάρχοντες ταξιδιωτικούς συνεργάτες, τα μέλη μπορούν να κερδίζουν και να περνούν αυτόματα μίλια σε τρία εμπορικά κέντρα Aldar στο Άμπου Ντάμπι και στο Αλ Άιν, σε μια σουίτα συνεργατών ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, F&B και τώρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι.