Το Tripadvisor καλεί όλους τους ταξιδιώτες να εξοικειωθούν με τις δεξιότητές τους στην πληκτρολόγηση και να ετοιμαστούν να μετατρέψουν τις αναμνήσεις τους σε ανεκτίμητη καθοδήγηση με τη μορφή κριτικής.

Για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή ταξιδιωτική σεζόν, όλο τον Μάιο, η πλατφόρμα συγκεντρώνει την κοινότητα του Tripadvisor και ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να γράψουν μια κριτική.

Είτε πρόκειται για διαμονή σε ξενοδοχείο, εμπειρία κράτησης ή γαστρονομική στιγμή σε ένα εστιατόριο τους τελευταίους 12 μήνες, το Tripadvisor ζητά από τους ταξιδιώτες να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Το καλό, το όχι και τόσο καλό και οτιδήποτε ενδιάμεσο, με σκοπό να προσφέρει σε όσους χρήσιμη, εποικοδομητική ανατροφοδότηση από τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Αυτή η ανατροφοδότηση έχει στόχο να καθοδηγήσει τους ταξιδιώτες καθώς ο κόσμος βγαίνει από την πανδημία και αρχίζει να ταξιδεύει.

Με περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο κριτικές και απόψεις στην πλατφόρμα, το Tripadvisor έχει μάθει δύο πράγματα για το τι κάνει μια εξαιρετική, χρήσιμη κριτική.

Οι κριτικές του Tripadvisor είναι 3 φορές μεγαλύτερες από τις κριτικές που βρίσκονται σε κορυφαίους ιστότοπους και μηχανές αναζήτησης κορυφαίων διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων και είναι αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας που βοηθά τους ταξιδιώτες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.