Mια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε η Uber. Πρόκειται για το Uber Explore, έναν νέο τρόπο περιήγησης και κράτησης σε αξιοθέατα ενώ ο χρήστης βρίσκεται σε έναν προορισμό. Μπορεί να περιλαμβάνει από κρατήσεις για δείπνο, είτε κράτησης σε μουσεία, συναυλίες ή άλλες δραστηριότητες.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στην καρτέλα Εξερεύνηση στην εφαρμογή της Uber για να δουν τον προτεινόμενο προορισμό για φαγητό και ποτό της τοποθεσίας τους, καλλιτεχνικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, ζωντανή μουσική και παραστάσεις.

Με κριτικές, φωτογραφίες, οδηγίες και πολλά άλλα, είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξερευνήσει κανείς τα καλύτερα ενός προορισμού ενώ βρίσκετε εκεί. Με βάση το ιστορικό Uber Eats και Uber ενός χρήστη, θα λάβει επίσης προτάσεις που ταιριάζουν πολύ με αυτό που του αρέσει.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση μέσω του Uber Explore μπορούν επίσης να αγοράσουν απρόσκοπτα μια βόλτα με τη Uber, με την επιλογή «βόλτα εκεί τώρα» με ένα κλικ.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση μέσω του Uber Explore μπορούν να λάβουν έκπτωση 15% από τη διαδρομή Uber.

Η επέκταση του Uber Explore χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή σε δεκατέσσερις πόλεις και περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στην Πόλη του Μεξικού.

Οι ΗΠΑ. πόλεις περιλαμβάνουν την Ατλάντα, το Σικάγο, το Ντάλας, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Μέμφις, τη Μινεάπολη – Σεντ Πολ, τη Νέα Ορλεάνη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Upstate New York, το Ορλάντο, το Σαν Αντόνιο, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ. Περισσότερες πόλεις θα προστεθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.