Οι επιβάτες σε πολλές πτήσεις της Tui θα πρέπει να πάρουν το δικό τους φαγητό και ποτό στο αεροσκάφος λόγω ελλείψεων προσωπικού στον προμηθευτή του catering.

Οι πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων της Tui Airways θα επηρεαστούν «τις επόμενες ημέρες», δήλωσε η εταιρεία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δυστυχώς λόγω ελλείψεων προσωπικού με τον προμηθευτή τροφοδοσίας μας, ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμένες υπηρεσίες τροφίμων και ποτών που είναι διαθέσιμες στο πλοίο», ανέφεραν η Tui UK and Ireland.

«Επομένως, οι πελάτες μπορεί να θέλουν να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα και αναψυκτικά ενώ δεν επιτρέπεται το αλκοόλ. Οποιαδήποτε αναψυκτικά άνω των 100 ml θα πρέπει να αγοραστούν αφού περάσετε από την ασφάλεια”.

Η διακοπή δεν επηρεάζει τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων προς Αρούμπα, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα, Μεξικό, Ορλάντο και Αγία Λουκία. Η Tui δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες γευμάτων σε αυτές τις πτήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά,

«Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση και συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας για να περιορίσουμε τον αντίκτυπο στην ενσωματωμένη υπηρεσία για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο χειριστής. «Επικοινωνούμε απευθείας με όλους τους πελάτες που επηρεάζονται. Λυπούμαστε πολύ για την όποια ταλαιπωρία προκληθεί».