Νέα εκστρατεία ξεκίνησε το Άμπου Ντάμπι για να προσελκύσει ταξιδιώτες στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η νέα καμπάνια παρουσιάζει μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες που μπορούν να ζήσουν οι επισκέπτες στο Άμπου Ντάμπι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανέφερε το Πρακτορείο Ειδήσεων της Emirates.

Υπάρχει κάτι για όλους και οι δραστηριότητες ποικίλλουν από το κολύμπι με τους καρχαρίες τίγρεις στο Εθνικό Ενυδρείο έως τη βόλτα με το ταχύτερο τρενάκι του κόσμου στο Ferrari World Abu Dhabi και την παρατήρηση αστεριών στην έρημο τη νύχτα.

Όσοι ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και την ιστορία μπορούν να επισκεφθούν τα ανάκτορα Qasr Al-Hosn και Qasr Al-Watan, ενώ όσοι θέλουν να διοχετεύσουν την εσωτερική τους γαλήνη μπορούν να συμμετάσχουν σε συνεδρίες γιόγκα με την ανατολή του ηλίου στο εμβληματικό περιβάλλον του Λούβρου Abu Dhabi.

Νέες προσφορές, συμπεριλαμβανομένου του καλοκαιρινού πάσου του Άμπου Ντάμπι, θα κυκλοφορήσουν με ειδικές τιμές για εμπειρίες, πολιτιστικούς χώρους και οικογενειακά αξιοθέατα ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες καθώς θα κυκλοφορήσει το πάσο.

Οι τιμές στα κορυφαία ξενοδοχεία σε όλη την πόλη το καλοκαίρι θα είναι επίσης 30%χαμηλότερες από ό,τι κατά την υψηλή περίοδο.