Την κυκλοφορία νέων προϊόντων ταξιδιωτικής ασφάλισης για Γερμανούς και Γάλλους ταξιδιώτες ανακοίνωσαν η AXA Partners και η Trip.com.

Οι δύο νέες ασφαλιστικές λύσεις παρέχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως ιατρικές καλύψεις, κάλυψη ακύρωσης και αποσκευών, που μπορείτε να επιλέξετε κατά την κράτηση πτήσης στο Trip.com.

Η ασφαλιστική λύση «Βασική» μόνο για ακύρωση έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής στην ηπειρωτική Ευρώπη, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν σιγουριά όταν κάνουν κράτηση για το επόμενο ταξίδι τους και περιλαμβάνει κάλυψη εάν τα ταξίδια ακυρωθούν λόγω Covid.

Ενώ το συμβόλαιο ιατρικής ασφάλισης «Travel Plus», το οποίο διατέθηκε στους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου τον Σεπτέμβριο του 2021, προστατεύει σημαντικά τους πελάτες για ακύρωση και ιατρικό κόστος εάν προσβληθούν από τον COVID-19.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία, η  AXA Partners και η Trip.com συνεχίζουν τη συνεργασία τους σχεδιάζοντας λύσεις προστασίας πέρα ​​από τις αεροπορικές μεταφορές και επεκτείνοντας τη συνεργασία τους σε νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας και της Ισπανίας το 2022.