Tις κορυφαίες συμβουλές του για το πώς να “κλείσετε” πτήσεις με τις καλύτερες τιμές, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων τις Κυριακές αποκάλυψε ο κορυφαίος πάροχος συναλλάγματος Eurochange.

Παράλληλα πρόσφερε πληροφορίες για το πώς να βρείτε προσφορές της τελευταίας στιγμής “αν δεν είστε συγκεκριμένοι στις ακριβείς ημερομηνίες” αυτό το καλοκαίρι.

Οι Κυριακές ανέφερε είναι γενικά οι φθηνότερες ημέρες της εβδομάδας για κράτηση πτήσης, αλλά οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό και τη διάρκεια της πτήσης και άλλους παράγοντες, όπως η εποχικότητα και ο καιρός.

Γενικά, θα βρείτε φθηνότερες πτήσεις κάνοντας κράτηση τρεις έως τέσσερις μήνες πριν από την ημερομηνία που σκοπεύετε να ταξιδέψετε.

Εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ευέλικτος και να σχεδιάσει εκ των προτέρων, η αναζήτηση μέσω μήνα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις προς τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να βρείτε καλές προσφορές της τελευταίας στιγμής σε πτήσεις, ειδικά αν δεν είστε συγκεκριμένοι στις ακριβείς ημερομηνίες που ξεκινάτε την αναζήτησή σας.

Ωστόσο, εάν έχετε κολλήσει σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια, όπως οι σχολικές διακοπές, η ευελιξία στον πάροχο αεροπορικών εταιρειών θα σας επιτρέψει επίσης να βρείτε φθηνότερες τιμές, επειδή οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους συχνά δεν περιλαμβάνουν πρόσθετα στο αρχικό τους κόστος.