Mια νέα συνεργασία εγκαινιάζει η Eurostar, η σιδηροδρομική υπηρεσία υψηλής ταχύτητας που συνδέει το Ηνωμένο Βασίλειο με την ηπειρωτική Ευρώπη, με το Trees4Travel.

Ειδικότερα, προσφέρει στους επιβάτες την ευκαιρία να φυτέψουν δέντρα όταν κάνουν κράτηση για το ταξίδι τους μέσω της πλατφόρμας Eurostar for Business.

Η νέα πρωτοβουλία έρχεται μετά την αυξανόμενη ζήτηση από επαγγελματίες ταξιδιώτες του Eurostar για περαιτέρω υποστήριξη βιώσιμων ταξιδιωτικών πρωτοβουλιών.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιλέξουν να φυτέψουν ένα δέντρο όταν κάνουν κράτηση στην πλατφόρμα του Eurostar for Business με κόστος 3 £ (3,50 €) ανά δέντρο.

Ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2020, η πλατφόρμα Eurostar for Business προσφέρει σε οργανισμούς οποιουδήποτε μεγέθους απρόσκοπτη έναρξη της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας με όλες τις κρατήσεις εύκολα προσβάσιμες σε ένα μέρος, καθώς και πρόσβαση σε διαφημιστικούς ναύλους.

Το Trees4Travel θα διευκολύνει την ενεργοποίηση για το Eurostar, αναλαμβάνοντας έργα αναδάσωσης σε αναπτυσσόμενες χώρες για την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων, τη βιοποικιλότητα και την υποστήριξη των αυτόχθονων κοινοτήτων μέσω της απασχόλησης.