Το ξενοδοχείο Bauer Hotel της Βενετίας αναμένεται να κλείσει τον Νοέμβριο προκειμένου να υποστεί πολυετή ανακαίνιση, ανοίγοντας ξανά υπό την ετικέτα της Rosewood το 2025.

Βρίσκεται στην περιοχή San Marco της πόλης και είναι χτισμένο το 1880.

Η ανακαίνιση του ακινήτου θα περιλαμβάνει εκτεταμένη αποκατάσταση του κτιρίου, με την αρχική πρόσοψη του ξενοδοχείου, την ελικοειδή σκάλα και άλλα εσωτερικά στοιχεία που θα ενσωματωθούν στο νέο σχέδιο.

Μετά την ανακαίνιση, το Rosewood Hotel Bauer θα περιλαμβάνει λίγο περισσότερα από 110 δωμάτια, περισσότερα από τα μισά από τα οποία θα είναι σουίτες.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει χαλαρό εστιατόριο και wine bar στο ισόγειο, καθώς και βενετσιάνικο εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο όροφο.

Επίσης θα έχει κήπο στον τελευταίο όροφο, εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις ευεξίας και περίπου 32.200 τετραγωνικά πόδια πολυτελούς εμπορικού χώρου.

Το Rosewood Hotel Bauer θα ενταχθεί σε έναν αυξανόμενο αριθμό ιταλικών ακινήτων στη σειρά Rosewood, η οποία περιλαμβάνει το υπάρχον Rosewood Castiglion del Bosco στην Τοσκάνη και δύο άλλα ακίνητα υπό ανάπτυξη: το Rosewood Porto Cervo στη Σαρδηνία και το Rosewood Rome.