Marriott International Hotel

Η Marriott υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με τη Vinpearl, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες φιλοξενίας και αναψυχής του Βιετνάμ, για τη μετατροπή και την ανάπτυξη 2.200 δωματίων σε οκτώ ξενοδοχεία στο Βιετνάμ.

Η εν λόγω συνεργασία θα κάνει το ντεμπούτο της επωνυμίας Autograph Collection Hotels στη χώρα, ενώ άλλα προγραμματισμένα εγκαίνια καλύπτουν τις μάρκες Marriott, Sheraton και Four Points by Sheraton.

Από τα οκτώ ξενοδοχεία, τα έξι είναι μετατροπές που αναμένεται να αποτελέσουν μέρος του συστήματος της Marriott αργότερα φέτος.

Η Marriott International λειτουργεί επί του παρόντος 10 ξενοδοχεία και θέρετρα στο Βιετνάμ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της να υπερτετραπλασιάσει το χαρτοφυλάκιό της στο Βιετνάμ με υπογεγραμμένο αγωγό 30 ξενοδοχείων. Αυτή η τελευταία συμφωνία φέρνει τον αγωγό της εταιρείας στο Βιετνάμ κοντά σε 40 ξενοδοχεία.

Η Vinpearl λειτουργεί επί του παρόντος 35 ξενοδοχεία και θέρετρα που εκτείνονται σε 17 πόλεις και επαρχίες της χώρας, με συνολικά περισσότερα από 18.500 δωμάτια και βίλες ξενοδοχείων.

Η συνεργασία με τη Marriott International αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Vinpearl για την προώθηση και τη διεθνοποίηση της μάρκας στον τομέα της φιλοξενίας.