Ανταποκρινόμενη στα σχόλια των μελών, η Αμερικανική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTA) σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την ετήσια Παγκόσμια Συνέλευσή της στις αρχές Μαΐου αντί στα τέλη Αυγούστου, αρχής γενομένης από τον επόμενο χρόνο.

Συγκεκριμένα, το 2023, το Παγκόσμιο Συνέδριο της ASTA θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Μαΐου στο Sheraton Puerto Rico Hotel & Casino και στο Συνεδριακό Κέντρο του Πουέρτο Ρίκο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Discover Puerto Rico.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ASTA, Zane Kerby, δήλωσε ότι η Discover Puerto Rico είναι μακροχρόνιος συνεργάτης της ASTA.

Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθούν διάφορες εκδρομές με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό του Πουέρτο Ρίκο. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες ευκαιρίες για γνωριμία με τοπικά αξιοθέατα, ενώ θα είναι διαθέσιμα και εκπαιδευτικά προγράμματα πριν και μετά τη διάσκεψη.

Οι επαγγελματίες του ταξιδιού που θα εγγραφούν έως τις 5 Αυγούστου για το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο της ASTA, που θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Αυγούστου στο Σαν Φρανσίσκο, θα λάβουν έκπτωση 100 $ για την εγγραφή στο συνέδριο στο Πουέρτο Ρίκο. Θα έχουν επίσης έγκαιρη πρόσβαση σε περιηγήσεις στα αξιοθέατα.