Νέο ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει η Radisson Hotel Group στο Νεπάλ, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική του θέση στη Νότια Ασία με περισσότερα από 100 ξενοδοχεία σε λειτουργία.

Πρόκειται για το Radisson Biratnagar το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το The Centurion Hotel Private Limited.

Το Radisson Biratnagar 145 δωματίων αναμένεται να ανοίξει το τρίτο τρίμηνο του 2024 και βρίσκεται στο Biratnagar, τη βιομηχανική και ταχύτερα αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα της επαρχίας της χώρας που μοιράζεται τα σύνορά της με τις ινδικές πολιτείες Μπιχάρ και Δυτική Βεγγάλη.

Σε στρατηγική τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο Biratnagar, 15 λεπτά από τα σύνορα με την Ινδία και τον σιδηροδρομικό σταθμό Jogbani στο Μπιχάρ, το ξενοδοχείο θα προσφέρει στενή συνδεσιμότητα για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.

Επιπλέον, η ταχεία ανάπτυξη στις υποδομές της πόλης, όπως δρόμοι, αεροδρόμια, κοινοτικά έργα και δημόσιες ανέσεις πρόκειται να τοποθετήσει το Biratnagar ως έναν επερχόμενο προορισμό.

Το Radisson Biratnagar θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υποδοχή τοπικών και διεθνών τουριστών που θα βιώσουν μια νέα φάση φιλοξενίας στο Νεπάλ.

Το Radisson Biratnagar αποτελεί συνέχεια της ισχυρής επέκτασης του Radisson Hotel Group στην περιοχή της Νότιας Ασίας, όπου πρόκειται να υπερδιπλασιάσει το αποτύπωμά του με 148 ξενοδοχεία και θέρετρα που θα προστεθούν έως το 2025.