Νέο ξενοδοχείο προσθέτει στη  συλλογή των θερέτρων του στο Μαρόκο ο όμιλος Radisson Blu. Πρόκειται για το Radisson Blu Resort Saidia Garden που βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες παραλίες στο Μαρόκο που εκτείνεται σε 14 χιλιόμετρα. Προσφέρει την πολυτέλεια της παραθαλάσσιας διαμονή και των εγκαταστάσεων του γκολφ.

Διαθέτει 150 δωμάτια σε έξι διαφορετικές κατηγορίες, όλα με ιδιωτικές βεράντες 11τμ που επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν το εκπληκτικό τοπίο. Τα δωμάτια είναι κομψά διακοσμημένα Με μια απαλή παλέτα χρωμάτων που αντικατοπτρίζει το τοπικό μεσογειακό χρώμα του ωκεανού και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Kids & Co, το οποίο διασκεδάζει τους μικρούς επισκέπτες με δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, όπως μια μίνι ντίσκο, δύο παιδικά κλαμπ και μια λέσχη εφήβων.

Το φαγητό στο Radisson Blu Resort, Saidia Garden, είναι αυθεντικά μεσογειακό. Το φιλικό προς την οικογένεια Atlas Buffet Restaurant & Terrace προσφέρει μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμες σαλάτες, φρέσκα ψάρια ημέρας, πιάτα ζυμαρικών, τοπικά υλικά όπως τοπικά κρέατα και λαχταριστά επιδόρπια.

Για μια πιο χαλαρή γευστική εμπειρία, οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν στο Oasis Pool Bar για να απολαύσουν ένα κοκτέιλ ή ένα γρήγορο σνακ, που περιβάλλεται από πολύχρωμη διακόσμηση εμπνευσμένη από το Μαρόκο.