Στην απόκτηση της GuestJoy προχωράει η SiteMinder. Πρόκειται για μια εφαρμογή που βασίζεται στο cloud επιτρέποντας στους ξενοδόχους να αυτοματοποιούν εξατομικευμένες, άμεσες, ανέπαφες επικοινωνίες επισκεπτών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους.

Η εξαγορά, που πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος, ακολουθεί την κυκλοφορία της πλατφόρμας επόμενης γενιάς της SiteMinder τον Απρίλιο. Είναι μια πλατφόρμα all-in-one ξενοδοχειακού εμπορίου που ενοποιεί τα προϊόντα διαχείρισης καναλιών, διανομής και κρατήσεων της SiteMinder με πληροφορίες αγοράς σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποιημένες πληρωμές, δυνατότητες δημιουργίας ιστοτόπων και περισσότερες από 1500 ενσωματώσεις συνεργατών για παρόχους καταλυμάτων για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους στο διαδίκτυο.

Η GuestJoy θα επεκτείνει περαιτέρω την ισχυρή ξενοδοχειακή εμπορική προσφορά του SiteMinder, επιτρέποντας στους ξενοδόχους να αυτοματοποιήσουν και να ψηφιοποιήσουν την επικοινωνία με τους πελάτες τους, να αυξήσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την άμεση απόκτηση επισκεπτών.