Καθώς η καθοδήγηση σχετικά με τον COVID-19 διευκολύνεται σε όλο τον κόσμο, η Royal Caribbean International ανακοίνωσε νέα πρωτόκολλα για να ευθυγραμμιστεί πιο στενά με την ευρύτερη ταξιδιωτική βιομηχανία.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου, η γραμμή κρουαζιέρας θα καλωσορίσει όλους τους επισκέπτες – μη εμβολιασμένους και εμβολιασμένους .

Οι νέες οδηγίες:

Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κρουαζιέρα με αρνητικά αποτελέσματα από οποιοδήποτε τεστ που διατίθεται στο εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων των αυτοελέγχων.

Δεν απαιτείται δοκιμή για τους εμβολιασμένους επισκέπτες που ταξιδεύουν σε κρουαζιέρες εννέα διανυκτερεύσεων ή λιγότερες.

Για όλα τα δρομολόγια, οι επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και κάτω δεν έχουν απαιτήσεις εμβολίου ή δοκιμών.

Σε δρομολόγια άνω των 10 διανυκτερεύσεων, οι επισκέπτες – εμβολιασμένοι ή μη – πρέπει να υποβάλουν αρνητικό τεστ εντός τριών ημερών από την ημερομηνία απόπλου τους.

Λόγω των τοπικών κανονισμών, τα δρομολόγια προς ή από την Αυστραλία, τις Βερμούδες, τον Καναδά ή τη Σιγκαπούρη εξακολουθούν να απαιτούν εμβολιασμό των επισκεπτών.

Η γραμμή κρουαζιέρας συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που ξεπερνούν άλλους τύπους διακοπών. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν την τακτική παρακολούθηση και τον εμβολιασμό όλων των μελών του πληρώματος και την ενημέρωση τους με ενισχυτές όταν είναι επιλέξιμοι, βελτιωμένες δυνατότητες δοκιμών και φροντίδας σε κάθε ιατρικό κέντρο επί του σκάφους και πολλά άλλα.