Τα εγκαίνια του Grand Hyatt Gurgaon στο Νέο Δελχί ανακοίνωσε η Hyatt Hotels Corporation. Το πολυτελές ξενοδοχείο 442 δωματίων είναι η πρώτη ιδιοκτησία Grand Hyatt στην πόλη Gurgaon και είναι ένας δυναμικός πολυτελής προορισμός που θα προσφέρει στους ταξιδιώτες επαγγελματίες και αναψυχής ένα εμπνευσμένο μέρος για να συναντηθούν, να εργαστούν, να γιορτάσουν και να μείνουν.

Το Grand Hyatt Gurgaon βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ανάμεσα σε πολυτελείς οικιστικούς και εμπορικούς χώρους. Το ξενοδοχείο αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος 29 στρεμμάτων και ο τολμηρός και ζωντανός σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική έχουν δημιουργηθεί από την Foster+Partners στο Λονδίνο – την παγκοσμίου φήμης εταιρεία αρχιτεκτονικής, μηχανικής και ολοκληρωμένου σχεδιασμού.

Η τοποθεσία περιλαμβάνει ένα μοναδικό εμπορικό κέντρο και έναν πύργο γραφείων που καθιστούν το Grand Hyatt Gurgaon ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες της πόλης.

Διαθέτει 442 πολυτελή δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 45 σουιτών και 55 διαμερισμάτων υπηρεσιών, παρέχοντας στους επισκέπτες μια άνετη ανάπαυλα.