Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να έχουν τελειώσει όμως οι χειμερινές πλησιάζουν. Μάλιστα, οι ειδικοί στα ταξίδια λένε ότι ο ταξιδιωτικός προγραμματισμός είναι σημαντικός προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί κανείς την τελευταία στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτό το «The Vacationer» ανακοίνωσε τις καλύτερες και τις χειρότερες μέρες για να πετάξει κανείς τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες μέρες γύρω από την Ημέρα των Ευχαριστιών είναι η προηγούμενη Δευτέρα ή Τρίτη ή την ημέρα των Ευχαριστιών. Η χειρότερη μέρα είναι η Τετάρτη πριν. Όταν πρόκειται για αυτές τις πτήσεις επιστροφής, οι καλύτερες μέρες για να επιστρέψετε στο σπίτι είναι η Μαύρη Παρασκευή ή η Δευτέρα ή η Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Ενώ η χειρότερη μέρα είναι η Κυριακή.

Όσον αφορά στα Χριστούγεννα, οι καλύτερες μέρες για ταξίδι είναι η Κυριακή, η Δευτέρα ή η Τρίτη πριν, η παραμονή των Χριστουγέννων ή η ίδια η αργία. Χειρότερες είναι η Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και η Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Για την επιστροφή το The Vacationer σας προτείνει να σκεφτείτε να κάνετε κράτηση την επόμενη Τετάρτη, Πέμπτη ή Παρασκευή, παραλείποντας ωστόσο τις δύο μέρες που ακολουθούν τα Χριστούγεννα.