Νέα έρευνα που διεξήχθη από το MMGY Travel Intelligence υποδηλώνει ότι τα διεθνή ταξίδια θα αυξηθούν μεταξύ των εύπορων Αμερικανών τον επόμενο χρόνο, με τα νοικοκυριά των ΗΠΑ με υψηλό εισόδημα να αναμένουν να κάνουν 3,8 διεθνείς διακοπές τους επόμενους 12 μήνες.

Το 2022 Portrait of American International Travelers, το οποίο παρουσιάστηκε σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων των Ηνωμένων Πολιτειών (USTOA), ανέλυσε δεδομένα από περισσότερους από 2.000 ερωτηθέντες για να προσδιορίσει τον αριθμό, ο οποίος είναι σημαντικά υψηλότερος από την περίοδο πριν από την πανδημία, ανεβαίνοντας 72% από 2,2 το 2019.

Επιπλέον, η μελέτη διαπίστωσε ότι ο μέσος εξερχόμενος ταξιδιώτης αναμένει να ξοδέψει συνολικά 15.364 $ σε διεθνή ταξίδια το επόμενο έτος, γεγονός που υποδηλώνει αύξηση 16% σε σύγκριση με τις προβλέψεις δαπανών πριν από την πανδημία.

Πόσους και ποιους προορισμούς θα επισκεφθούν

Είναι ενδιαφέρον ότι η έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι ο αριθμός των προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν οι ταξιδιώτες των ΗΠΑ είναι μειωμένος σε σύγκριση με πριν από τον COVID-19.

Η Ευρώπη, ο Νότιος Ειρηνικός, η Καραϊβική και ο Καναδάς ήταν οι τέσσερις κορυφαίοι προορισμοί που αναφέρθηκαν από τους Αμερικανούς ταξιδιώτες ως μέρη που θέλουν να επισκεφτούν. Οι Αμερικανοί δείχνουν ακόμα ενδιαφέρον να ταξιδεύουν σε λιγότερο πολυσύχναστους προορισμούς και μέρη που προσφέρουν πολλά να κάνουν σε εξωτερικούς χώρους.

Τα ταξίδια ανά γενιά

Όταν πρόκειται για διαφορετικές γενιές εύπορων ταξιδιωτών των ΗΠΑ, οι Millennials (5,7) σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν περισσότερα διεθνή ταξίδια από τους Boomers (1,5) τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, οι Boomers προβλέπουν ότι θα ξοδέψουν διπλάσια σε κάθε ταξίδι (7.725 $ έναντι 3.564 $). Η μελέτη δείχνει ότι οι ταξιδιώτες έχουν πολλές ανησυχίες όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αλλά οι ακυρώσεις ή οι καθυστερήσεις πτήσεων είναι η νούμερο ένα ανησυχία. Ο πληθωρισμός, η COVID-19, η προσωπική ασφάλεια όσον αφορά τη βία και την αναταραχή και η βιωσιμότητα αποτελούν επίσης ανησυχίες.