Την είσοδό της στο Βιετνάμ ανακοίνωσε η Waldorf Astoria Hotels & Resorts, η εμβληματική μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων του Hilton με την υπογραφή του Waldorf Astoria Hanoi.

Το ξενοδοχείο, που ανήκει στον Όμιλο BRG και το οποίο διαχειρίζεται η Hilton, συνεχίζει την είσοδο της μάρκας στους πιο περιζήτητους προορισμούς του κόσμου, όπως το Σύδνεϊ, το Τόκιο, η Τζακάρτα και η Κουάλα Λουμπούρ.

Το Waldorf Astoria Hanoi, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2025, θα ενταχθεί στον αγωγό της Hilton με άλλα εννέα ξενοδοχεία και θέρετρα που θα ανοίξουν στο Βιετνάμ τα επόμενα χρόνια.

Με την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων θα διαθέτει πλήρως ανανεωμένα καταλύματα σε καθένα από τα 187 δωμάτια και σουίτες του.

Το Waldorf Astoria Hanoi βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη διάσημη παλιά συνοικία της πόλης και τη λίμνη Hoan Kiem. Βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση από τα μεγάλα εμπορικά κτίρια του Ανόι και σε βολική απόσταση 27 χιλιομέτρων, ή 40 λεπτών με το αυτοκίνητο, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Noi Bai.

Η Waldorf Astoria Hotels & Resorts λειτουργεί έξι ξενοδοχεία στην Κίνα, την Ταϊλάνδη και τις Μαλδίβες και θα υπερδιπλασιάσει την παρουσία της στην Ασία-Ειρηνικό τα επόμενα πέντε χρόνια.