Η αριστοκρατική γραμμή κρουαζιέρας Azamara και ηγέτης στις εμπειρίες Destination Immersion® ανακοινώσει την επιστροφή της γραμμής κρουαζιέρας στη Βενετία, από τις 3 Απριλίου 2023, ως μέρος του Azamara Journey® 12-Night The Best of The Med Voyage.

Από την επόμενη άνοιξη, ο στόλος των τεσσάρων πλοίων της γραμμής θα έχει πρόσβαση στα λιμάνια Chioggia και Fusina στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας, δίνοντας στους επισκέπτες μια πιο απρόσκοπτη ευκαιρία να θαυμάσουν τις γόνδολες, να περπατήσουν στα πλακόστρωτα δρομάκια και να εξερευνήσουν τη Βενετία με ευκολία.

Εκτός από την εύκολη πρόσβαση στην καρδιά της Βενετίας, η συνεχής αναζήτηση της Azamara προσφέρει στους επισκέπτες τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν την Chioggia, η οποία πρόσφατα γνώρισε άνοδο στον τουρισμό χάρη στην άνθηση των bacari, των μπαρ που σερβίρουν κρασί και φαγητά κατά μήκος της κεντρικό κανάλι, Riva Vena. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τα γοητευτικά κανάλια της πόλης, τις ιστορικές εκκλησίες, την όμορφη αμμώδη παραλία και το ανεξερεύνητο τοπίο.