Συμφωνία διαχείρισης με την Grupo Puntacana και τη MAC Hotels υπέγραψε η Marriott International προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του W All-Inclusive Punta Cana στο Uvero Alto. Πρόκειται για ένα ακίνητο all-inclusive μόνο για ενήλικες στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να είναι το πρώτο ακίνητο της W Hotels στην αγορά και ένα από τα πρώτα θέρετρα W All-Inclusive παγκοσμίως. Το θέρετρο θα διαθέτει 349 δωμάτια με μπαλκόνι και πισίνες, καθώς και αρκετές σουίτες.

Το νέο ξενοδοχείο θα είναι επικεντρωμένο στους ενήλικες ενώ τα σχέδια για το θέρετρο περιλαμβάνουν ένα σπα με 11 αίθουσες περιποίησης, έναν χώρο λιανικής πώλησης, τρεις πισίνες με pool bar και έντεκα χώρους για φαγητό και ποτό. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες με αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης το 2025.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της στρατηγικής διαφοροποίησης και ανάπτυξης της Grupo Punta Cana, η οποία έχει ήδη συμβάλει στην ανάπτυξη περισσότερων από 40.000 δωματίων ξενοδοχείων στην περιοχή. Για τη MAC Hotels, η επένδυση αντιπροσωπεύει το τρίτο της έργο στη χώρα.