Tην προσθήκη δύο νέων ξενοδοχείων στο Μεξικό ανακοίνωσε η Meliá Hotels International προωθώντας με τον τρόπο αυτό τη διεθνή ανάπτυξη των πολυτελών εμπορικών σημάτων της.

Ειδικότερα, το Gran Meliá Hotels & Resorts θα ανοίξει το πρώτο του ξενοδοχείο στο Μεξικό και το ME by Meliá θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στη χώρα με το δεύτερο ξενοδοχείο.

Η προσθήκη αυτών των δύο νεόκτιστων ξενοδοχείων θα επιτρέψει στη Meliá Hotels International να ενισχύσει περαιτέρω τη δέσμευση του brand στην περιοχή, προσφέροντας εμπειρίες ανώτερης ποιότητας σε έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.

Μετά την επιτυχία του ME Cabo Hotel, το δεύτερο ME Το ξενοδοχείο by Meliá στο Μεξικό θα βρίσκεται στη Γκουανταλαχάρα και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο πόλης της μάρκας στη χώρα.

Θα φέρει το μοναδικό της στυλ και την πολυτελή προσέγγιση του τρόπου ζωής σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες και πολιτιστικές πόλεις του Μεξικού, συνδέοντας τον προορισμό και καθιστώντας την το τέλειο μέρος για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις.

Το ME Guadalajara θα διαθέτει 150 δωμάτια και σουίτες, καθώς και ελκυστικούς χώρους, όπως πισίνα και έναν εντυπωσιακό χώρο στον τελευταίο όροφο. Σε συμφωνία με άλλα ξενοδοχεία ME παγκοσμίως, το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών γευστικών εμπειριών.

Η πολυτελής μάρκα Gran Meliá είναι γνωστή για τα υψηλά πρότυπα, τη σύγχρονη ερμηνεία της πολυτέλειας και τις ισπανικές ρίζες της. Η μάρκα θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείο στο Rivera Nayarit, έναν προορισμό πολύ γνωστό για τη φυσική του ομορφιά και μόλις 70 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Puerto Vallarta.

Το μελλοντικό Gran Meliá στη Rivera Nayarit θα προστεθεί στη συλλογή των ξενοδοχείων που λειτουργεί η εταιρεία σε εξαιρετικά φυσικά περιβάλλοντα.

Τα δύο νέα ξενοδοχεία θα προστεθούν στα 7 ξενοδοχεία ήδη σε λειτουργία και άλλα 3 σε διαδικασία ανοίγματος στο χαρτοφυλάκιο Meliá Hotels International στο Μεξικό.

Η ξενοδοχειακή εταιρεία επιβεβαιώνει έτσι τη δέσμευσή της σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο και σε μια χώρα στην οποία ελπίζει να συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον.

Η επωνυμία Gran Meliá Hotels & Resorts συνεχίζει την ανάπτυξή της σε διεθνές επίπεδο και σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο της σε άλλες 5 χώρες με 7 ξενοδοχεία, προσθέτοντας στις 6 χώρες και τα 15 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της.​