Tην επέκτασή της σε καταλύματα σε στιλ διαμερισμάτων ανακοίνωσε η Marriott International, Inc με την κυκλοφορία του Apartments by Marriott BonvoyTM.

Η εταιρεία εκμεταλλεύεται το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών μεταξύ των οικογενειών και των φίλων που αναζητούν περισσότερο χώρο για διαμονή, ωθούμενη από το συνδυασμό εργασίας και ταξιδιών αναψυχής και την επιθυμία των νεότερων ταξιδιωτών για ευρύτερες επιλογές διαμονής.

Η Marriott βασίζεται στα 26 χρόνια εμπειρίας της με τα Marriott Executive Apartments, την επωνυμία των διαμερισμάτων της στην Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.

Με την εισαγωγή του Apartments by Marriott Bonvoy, η εταιρεία αναμένει ότι θα ενισχύσει την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου παγκοσμίως και θα φέρει την ιδέα του serviced-apartment στους επισκέπτες του Marriott στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν διακοπές και μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σήμερα αναζητούν περισσότερες επιλογές σε καταλύματα και η εισαγωγή του Apartments by Marriott Bonvoy ανταποκρίνεται σε αυτές τις τάσεις.

Η Marriott σχεδιάζει να εισαγάγει το Apartments by Marriott Bonvoy στα ανώτερα και πολυτελή τμήματα, τα οποία διακρίνονται από τις υπάρχουσες επωνυμίες παρατεταμένης διαμονής της Marriott, με προϊόντα που αντανακλούν την τοπική γειτονιά για ανεξάρτητους ταξιδιώτες που αναζητούν περισσότερο χώρο και ανέσεις κατοικίας.

Τα διαμερίσματα της Marriott Bonvoy θα διαθέτουν ξεχωριστό καθιστικό και υπνοδωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλυντήριο και στεγνωτήριο εντός της μονάδας, αλλά θα διαφοροποιούνται από τις υπάρχουσες μάρκες παρατεταμένης διαμονής της Marriott, καθώς δεν παρέχουν ορισμένες παραδοσιακές ξενοδοχειακές υπηρεσίες, όπως φαγητό και ποτό, χώρους συσκέψεων. και λιανικής.

Το Apartments by Marriott Bonvoy θα υποστηρίζεται από την ισχυρή μηχανή κρατήσεων της Marriott και το Marriott Bonvoy, το βραβευμένο ταξιδιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας με 173 εκατ. μέλη.