Το πρώτο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη ανοίγει ο Motel One Group παρουσιάζοντας τη νέα του επωνυμία lifestyle, The Cloud One Hotels.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο του Μανχάταν, ακριβώς δίπλα στο συγκρότημα του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς το Motel One Group αποκαλύπτει το καλύτερο τριμηνιαίο αποτέλεσμα στην ιστορία της εταιρείας. Ο όμιλος έχει δεσμευτεί να επαναλάβει τα επίπεδα απόδοσης και πληρότητας στα ξενοδοχεία του πριν από την πανδημία και η συνεχιζόμενη επιτυχία μετά την πανδημία επέτρεψε την επέκταση σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου δείχνουν αύξηση εσόδων κατά σχεδόν 40% από την προ-Covid (2019) στα 202 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Motel One έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη φέτος και έχει εξασφαλίσει δύο νέες τοποθεσίες στο Λονδίνο.

Το Cloud One New York-Downtown προσφέρει μια εξαιρετική, κεντρική τοποθεσία με ιδανικές συγκοινωνιακές συνδέσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει πάνω από 326 δωμάτια σε 28 ορόφους, συμπεριλαμβανομένων δύο σουιτών στον τελευταίο όροφο με υπέροχη θέα στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης και στον ποταμό Hudson.