Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του θα κάνει το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, Oasis το καλοκαίρι του 2024 επισκεπτόμενο μεταξύ άλλων και των ελληνικών νησιών.

Η εν λόγω κίνηση έρχεται καθώς η γραμμή θέτει προς πώληση τα καλοκαιρινά της δρομολόγια για τη σεζόν 2024, με επτά πλοία σε εννέα λιμάνια, τα οποία ταξιδεύουν σε προορισμούς όπως η Ισλανδία και η Ακτή Αμάλφι στην Ιταλία.

Πλέοντας από τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη, το Oasis of the Seas θα προσφέρει μια σειρά από κρουαζιέρες πέντε έως 17 διανυκτερεύσεων, σε προορισμούς όπως το Ρέικιαβικ, η Έφεσος, ο Αρκτικός Κύκλος, η Ρώμη και τα ελληνικά νησιά.

Κατά τα άλλα, το Odyssey και το Anthem of the Seas θα επιστρέψουν για να αποπλεύσουν από τη Ρώμη και το Σαουθάμπτον αντίστοιχα. Ξεκίνησαν επίσης οι κρατήσεις για τις ευρωπαϊκές σεζόν Explorer’s, Voyager’s και Jewel’s, καθώς και η Ultimate World Cruise στο Serenade of the Seas.

Πλέοντας από τη Ρώμη, η Odyssey θα προσφέρει κρουαζιέρες επτά έως εννέα διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά σε προορισμούς όπως η Νάπολη, η Σαντορίνη και η Κρήτη, καθώς και 12 νύχτες ιστιοπλοΐα στους Αγίους Τόπους στη Λεμεσό, την Έφεσο και την Ιερουσαλήμ.

Το Anthem of the Seas θα μεταφερθεί στο Σαουθάμπτον και θα ταξιδέψει επτά νύχτες προς την Ισπανία και τη Γαλλία ή τα Νορβηγικά Φιόρδ.

Πλέοντας από το Ντουμπάι και τη Βαρκελώνη, το Serenade θα εξερευνήσει πολλές ηπείρους ως μέρος δύο τμημάτων που αποτελούν το ήμισυ της παγκόσμιας περιοδείας 274 νυχτών.

Από τη Ραβέννα, tο Explorer θα προσφέρει επτά νύχτες κρουαζιέρaς στο Αργοστόλι, το Κότορ, το Μαυροβούνιο και τα Χανιά και το Voyager θα επισκεφθεί τη Βαρκελώνη και την Αθήνα από τη Ραβέννα και τη Ρώμη.

Το Jewel of the Seas, που πλέει από το Άμστερνταμ, θα προσφέρει μια σειρά από κρουαζιέρες από 11 έως 17 νύχτες στον Αρκτικό Κύκλο, τις Βρετανικές Νήσους, την Ισλανδία και την Ιρλανδία.