Το Ντουμπάι έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση ως ο πιο δημοφιλής προορισμός στο TikTok, με πάνω από 92 δισ. προβολές στην εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο για κινητά.

Το εμιράτο κατατάχθηκε ως ο νούμερο ένα παγκόσμιος ταξιδιωτικός προορισμός σε μια λίστα από την Airport Parking Reservations.

Η κατάταξη οφείλεται στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Μπουρτζ Χαλίφα, η Ατλαντίδα, το The Palm και άλλα, γεγονός που την καθιστά μια προνομιακή τοποθεσία για περιεχόμενο.

Η Βαρκελώνη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με 61,3 δισ. προβολές ενώ ακολουθεί το Λονδίνο με 42,7 δισ. προβολές.

Το Λονδίνο ήταν επίσης στην κορυφή της λίστας για τους περισσότερους χρήστες του Instagram, με τουλάχιστον 158 εκατ. αναρτήσεις στην πλατφόρμα.

Το Ντουμπάι κέρδισε επίσης την τρίτη θέση στους κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς για τα ταξίδια Gen Z με βαθμολογία 7,10 στα 10.

Τον Ιούλιο, το εμιράτο αναδείχθηκε επίσης ως ο πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο για τους χρήστες του TikTok, ξεπερνώντας την πόλη της Νέας Υόρκης που ήταν το νούμερο ένα πέρυσι.

Το εμιράτο των ΗΑΕ κατέλαβε την πρώτη θέση στη μελέτη που ονομάζεται «TikTok Travel Index 2022», η οποία κάλυψε 140 πόλεις. Διεξήχθη από την εταιρεία αποθήκευσης αποσκευών Bounce.

Οι αναρτήσεις με το hashtag «#Dubai» είχαν 81,8 δισ. προβολές στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τη Νέα Υόρκη με 59,5 δισεκατομμύρια προβολές και το Λονδίνο με 36,8 δισ. προβολές.