Την εξαγορά των ξενοδοχειακών brands του Dream Hotel Group ανακοίνωσε η Hyatt Hotel Corp. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τα Dream Hotels, The Chatwal Hotels και Unscripted Hotels.

Η Hyatt θα ξοδέψει 125 εκατ. δολάρια για τα δώδεκα ανοιχτά ξενοδοχεία του Dream Hotel Group. Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς η Hyatt θα δημιουργήσει τέλη διαχείρισης περίπου 12 εκατ. δολαρίων ετησίως στα πρώτα δώδεκα ξενοδοχεία.

Η συμφωνία δίνει επίσης στη Hyatt την επιλογή να αγοράσει υπογεγραμμένες μακροπρόθεσμες συμβάσεις διαχείρισης για προγραμματισμένα ξενοδοχεία. Εάν επιλέξει αυτό το ενδεχόμενο, θα πληρώσει επιπλέον 175 εκατ. δολάρια, αυξάνοντας τις ετήσιες αμοιβές διαχείρισης σε περίπου 27 εκατ. δολάρια ετησίως μόλις απορροφηθούν πλήρως τα ακίνητα.

Η συνολική συμφωνία θα προσθέσει πάνω από 1.700 δωμάτια στο χαρτοφυλάκιο lifestyle της Hyatt και θα ενίσχυε τον αριθμό των δωματίων της Hyatt στη Νέα Υόρκη κατά περισσότερο από 30%.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Dream Sant Singh Chatwal θα παραμείνει ιδιοκτήτης τεσσάρων ανοιχτών ξενοδοχείων Dream και δύο προγραμματισμένων.