Το ιστορικό ξενοδοχείο Carlton Cannes της γαλλικής Ριβιέρας αναμένεται να επαναλειτουργήσει ως μέρος του χαρτοφυλακίου πολυτελών Regent Hotels & Resorts της IHG Hotels & Resorts αυτή την άνοιξη.

Το ακίνητο, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1911, έχει κλείσει ως μέρος μιας ανακαίνισης δύο ετών, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Πριν από την ανανέωση, το Carlton Cannes λειτουργούσε υπό την επωνυμία InterContinental Hotels & Resorts της IHG από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Μετά την επαναλειτουργία του ως Carlton Cannes, ένα Regent Hotel, η ιδιοκτησία 332 δωματίων θα κάνει το ντεμπούτο της με πλήρως ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους και 37 επώνυμες κατοικίες. Ωστόσο, πολλά από τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου θα διατηρηθούν, συμπεριλαμβανομένης της πρόσοψης του καταλύματος από την εποχή της Μπελ Επόκ.

Σύμφωνα με την IHG, το Carlton Cannes, ένα Regent Hotel θα χρησιμεύσει ως ναυαρχίδα σε αυτό που η εταιρεία περιγράφει ως «μια νέα γενιά Regent Hotels & Resorts».

Σε μια δήλωση, ο Kenneth Macpherson, περιφερειακός διευθύνων σύμβουλος της IHG για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική, δήλωσε ότι ο όμιλος σκοπεύει να ζωντανέψει μια «επανασχεδιασμένη εμπειρία Regent στο Carlton Cannes».

«Αυτή είναι μόνο η αρχή των σχεδίων μας να αναπτύξουμε περαιτέρω τη μάρκα σε όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε ο Macpherson.

Η μάρκα Regent έχει επί του παρόντος δύο ευρωπαϊκά ξενοδοχεία στο Βερολίνο και το Μαυροβούνιο.