Η Melia Hotels International επεκτείνει το πολυτελές, all-inclusive brand της, Paradisus by Melia στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους. Συγκεκριμένα τα εγκαίνια των δύο νέων ξενοδοχείων προγραμματίζονται για τα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας.

Είναι το Paradisus Gran Canaria, Λας Πάλμας το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο, ενώ το συνεργαζόμενο κατάλυμα Paradisus Salinas, Lanzarote αναμένεται να ανοίξει τον Μάρτιο.

Και τα δύο φιλικά προς την οικογένεια καταλύματα θα παρουσιάσουν την ιδέα Destination Inclusive που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Melia Hotels International, σύμφωνα με την οποία μια επιλογή από δραστηριότητες και εμπειρίες εκτός του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται επίσης στη διαμονή.

Επί του παρόντος, το χαρτοφυλάκιο Paradisus by Melia περιλαμβάνει 10 all-inclusives που βρίσκονται σε όλο το Μεξικό και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Γρήγορη παγκόσμια επέκταση

Οι ευρωπαϊκές ανακοινώσεις για το άνοιγμα των νέων ξενοδοχείων έρχονται εν μέσω μιας περιόδου ταχείας επέκτασης για το Melia Hotels International, με την εταιρεία να περιγράφει ταυτόχρονα τα σχέδια να ανοίξει το Ngorongoro Lodge, ένα ξενοδοχείο Melia Collection στην ηφαιστειακή περιοχή Ngorongoro Crater της Τανζανίας τον ερχόμενο Ιούνιο και το Palazzo Cordusio, ένα Gran Melia Hotel στο Μιλάνο το τρίτο τρίμηνο του 2023.