Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη διαβίωση σε ένα κατάλυμα που συνδυάζει το ξενοδοχείο και το διαμέρισμα παρέχει στους επαγγελματίες ταξιδιώτες η Revo. Ειδικότερα η διαμονή στο Revo Munich προσφέρει φιλοξενία σε έναν συνδυασμό επανάστασης και εξέλιξης που δημιουργήθηκε αρχικά από το Vienna House.

Η Revo, τώρα μέλος του HR Group Berlin, είναι μια τριπλή μάρκα που συνδυάζει τη φιλοξενία, τη ζωή και τις κοινωνικές φιλοδοξίες, προσφέροντας μια γεύση για το πώς θα μοιάζει το μέλλον του ταξιδιού, της ζωής και της εργασίας.

Οι σημερινοί ταξιδιώτες θέλουν περισσότερα από ένα κρεβάτι και στο Revo Munich, οι επισκέπτες μπορούν να τα έχουν όλα. Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κομψά, μοντέρνα σχεδιασμένα στούντιο ή διαμερίσματα σε στιλ σοφίτας με μικρές κουζίνες – ιδανικά αν προτιμάνε να φτιάχνουν μόνοι τους το πρωινό τους.

Παράλληλα, περιλαμβάνει την πρόσβαση σε μοντέρνους κοινόχρηστους και κοινωνικούς χώρους, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών θυρωρείου, καθώς και στο γυμναστήριο και στο γυμναστήριο.

Διαθέτει 607 δωμάτια, διαμερίσματα και στούντιο και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια στο Μόναχο, που θα προσελκύσει τους ταξιδιώτες της πόλης καθώς και τους μακροχρόνιους ενοικιαστές.

Στο Revo Munich, οι επισκέπτες μπορούν να σχεδιάσουν τη διαμονή τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους και να ζήσουν όπως θέλουν. Αυτό το έξυπνο, δημιουργικό νέο στυλ διαμονής στην πόλη είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής το 2023.