To πρώτο του ξενοδοχείο άνοιξε το περιοδικό μόδας Elle. Πρόκειται για το Maison Elle Paris και βρίσκεται στο 17ο διαμέρισμα της πόλης, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου και τα Ηλύσια Πεδία. Το ακίνητο προέκυψε από την ανακαίνιση του πρώην Hotel Flanelles Paris.

Η boutique ιδιοκτησία 25 δωματίων στεγάζει εγκαταστάσεις σπα, σάουνα και στούντιο γιόγκα, καθώς και ένα κατάστημα λιανικής με διάφορα αξεσουάρ και ρούχα.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση σε lounge και χώρο βιβλιοθήκης, όπου σερβίρονται αναψυκτικά, όπως τσάι, αρτοσκευάσματα και κοκτέιλ.

Η ανανέωση του ξενοδοχείου, με αιχμή του δόρατος από το πρακτορείο εσωτερικής διακόσμησης Laurent & Laurence, αντλεί έμπνευση από τα εικονίδια μόδας του Παρισιού όπως η Coco Chanel, ο Yves Saint-Laurent και ο Jean-Paul Gaultier, παρουσιάζοντας ένα μείγμα από ταρτάν, τουίντ, φανέλα, τζιν και άλλα υφάσματα.

Η ναυαρχίδα της επωνυμίας Elle εκτίθεται, με 70 έργα τέχνης από τα αρχεία του περιοδικού Elle να κοσμούν τους τοίχους του ακινήτου.

Σχέδια για επιπλέον ακίνητα Maison Elle στην Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία βρίσκονται στα σκαριά. Ένα έργο Maison Elle στην Μπανγκόκ βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Εκτός από το Maison Elle, η Elle Hospitality προετοιμάζει την έναρξη μιας δεύτερης φιλοσοφίας ανώτερης ποιότητας, του Elle Hotel. Το πρώτο ακίνητο της μάρκας αναμένεται να ανοίξει το επόμενο καλοκαίρι στο Jalisco του Μεξικού.