Με τις εορταστικές διακοπές να βρίσκονται προ των πυλών οι ταξιδιώτες αναζητούν τις καλύτερες προσφορές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Σε αυτό βοηθάει πρόσφατη έρευνα τoυ ταξιδιωτικού ιστότοπου Hotels.com, ο οπίος ανέλυσε τις τιμές διανυκτέρευσης σε ξενοδοχεία για να βρει τις καλύτερες χαμηλές τιμές αυτόν τον χειμώνα. Η έρευνά τους διαπίστωσε ότι οι τιμές των ξενοδοχείων μπορεί να μειωθούν μεταξύ 50 και 100 $ τη βραδιά από τα υψηλά του καλοκαιριού κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων:

Οι καλύτερες τιμές ξενοδοχείων τον Δεκέμβριο είναι μεταξύ 15 και 20 Δεκεμβρίου.
Οι καλύτερες τιμές ξενοδοχείων τον Ιανουάριο είναι μεταξύ 3-8 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι σημαντικές εκπτώσεις σε ξενοδοχεία διεθνώς υπάρχουν σε περιοχές όπως η Γερμανία, το Μεξικό και η Ιαπωνία.

Τι να κάνετε για να βρείτε τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές

  • Πρώτα, ελέγξτε το κατάλυμα μεσαίας τιμής. Τα ξενοδοχεία δύο και τριών αστέρων προσφέρουν άνεση σε εξαιρετική τιμή, καθώς και προνόμια όπως δωρεάν πρωινό. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε σε δωρεάν προγράμματα επιβράβευσης ξενοδοχείων για εκπτώσεις και πολλά άλλα.
  • Διαβάστε κριτικές για πιθανά ξενοδοχεία, που γράφτηκαν κυρίως από επισκέπτες που έμειναν κατά τους προηγούμενους χειμώνες. Ελέγξτε τις ανέσεις που είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο και δώστε προσοχή στις πολιτικές επιστροφής χρημάτων εάν τα σχέδιά σας αλλάξουν απροσδόκητα.